Publicitate

DRAMĂ! O trecere pietonală s-a prăbușit

DRAMĂ! O trecere pietonală s-a prăbușit

 Şase persoane din localitatea buzoiană Tisău, care se întorceau de la biserică, au căzut în apă de la o înălţime de circa cinci metri, trei dintre acestea fiind într-o stare mai gravă, după ce puntea peste pârâul Cheia a cedat. 

"Cele şase persoane se întorceau de la biserică în momentul în care puntea veche de 50 de ani s-a rupt, din cauza scândurilor putrede. Acestea au căzut în apa nu foarte adâncă a pârâului Cheia, însă s-au lovit de pietrele din albia râului, existând, de asemenea, şi riscul de hipotermie", a declarat primarul comunei Tisău, Mihai Cristian. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al SAJ Buzău, Rodica Corneci, "trei dintre victime au fost preluate de salvările Serviciului Judeţean de Ambulanţă Buzău, iar alte trei persoane au fost duse la spital cu autospeciala de transport victime multiple din cadrul ISU Buzău. Acestea au vârste cuprinse între 32 şi 77 de ani şi au traumatisme multiple de coloană cervicală, de bazin şi abdominale". 

La locul incidentului au ajuns şi reprezentanţi ai Poliţiei, care au deschis dosar penal in rem pentru vătămare corporală din culpă.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.
Detalii Ok Refuz