Drogat a făcut un accident groaznic

Drogat a făcut un accident groaznic

Poliţiştii din Vrancea au reţinut bărbatul care, joi seară, a provocat un accident de circulaţie pe DN 2 E 85, între Focşani şi Garoafa, constatând că era sub influenţa substanţelor inhterzise. Dintre cele cinci persoane rănite, una a decedat.


Potrivit purtătorului de cuvant al IPJ Vrancea, Paula Enache, joi seară, pe DN 2 E 85, în afara localităţii Garoafa, un bărbat, de 25 de ani, din municipiul Tecuci, judeţul Galati, a condus un autoturism din direcţia Garoafa către Focşani, a pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o femeie, de 25 de ani, din Bacău, pe care l-a proiectat într-un alt autoturism.

Iniţial, a rezultat rănirea gravă a două persoane şi rănirea uşoară a altor trei persoane. Ulterior, şoferiţa de 25 de ani a murit la spital, în timp ce mama ei de 53 de ani a fost grav rănită.

În urma impactului, mai multe fragmente de la cele trei autoturisme au produs avarii altor două maşini, care circulau pe direcţia Garoafa-Focşani.

De asemenea, bărbatul în vârstă de 25 de ani a fost condus la spital, pentru recoltarea mostrelor biologice, în urma testării, rezultând că acesta ar fi consumat substanţe interzise.

În baza probatoriului administrat în cauză, conducătorul auto vinovat de producerea accidentului a fost reţinut pentru 24 ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Vrancea, iar cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

În cursul zilei de vineri, gălăţeanul va fi prezentat instanţei de judecată, cu propunere de arestare preventivă.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.