Drogat la volan a intrat într-o mașină parcată

Drogat la volan a intrat într-o mașină parcată

Trei persoane au fost rănite, luni, într-un accident rutier în judeţul Olt, după ce maşina în care se aflau a intrat într-un autoturism parcat. Şoferul a fost verificat cu aparatul Drugtest, rezultatul fiind pozitiv.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Olt, poliţiştii Biroului Rutier Slatina s-au deplasat luni după amiaza, pe strada Carol I, din municipiul Slatina,
în urma producerii unui eveniment rutier.
“Din primele cercetări, poliţiştii au stabilit faptul că un tânăr, de 19 ani, în timp ce conducere un autoturism pe strada Carol I din municipiul Slatina, pe fondul vitezei, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de mers, intrând în coliziune cu un autovehicul parcat”, au precizat reprezentanţii IPJ Olt.
Conform Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt, pompierii Detaşamentului Slatina, cu un echipaj SMURD, o autospecială pentru descarcerare şi o autospecială complexă pentru intervenţie şi descarcerare au intervenit la acest accident, la locul evenimentului acţionând şi două echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Olt.
În accident au fost implicate un autoturism, în care se aflau cinci persoane şi un autoturism aflat parcat.
“Echipajele medicale au asistat la faţa locului toate cele cinci persoane implicate în accident, iar trei dintre acestea au fost transportate la spital. Un pasager, găsit inconştient, cu traumatism cranio-facial acut deschis, traumatism cranio-cerebral acut deschis, transportat la UPU Slatina în stare comatoasă, de echipajul cu
Cel de-al doilea pacient, în vârstă de 18 ani, din Bucureşti, a fost diagnosticat cu un traumatism cranian, traumatism la mâna stângă şi traumatism toracic, iar al treilea, un tânăr de 20 de ani, din comuna Şerbăneşti, avea un hematom la cap.
Şoferul şi un alt pasager nu au fost răniţi, refuzând transportul la spital.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.