Elev de 14 ani, înţepat de un coleg cu un cuţit, victima fiind dusă la spital

Elev de 14 ani, înţepat de un coleg cu un cuţit, victima fiind dusă la spital

Un elev în vârstă de 14 ani a fost agresat miercuri, în timpul unei pauze, la o şcoală din Constanţa, de către un coleg, care l-a înţepat cu un cuţit în coapsă, în urma unui conflict mai vechi. Victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.


Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, miercuri, poliţiştii Secţiei 1 au fost sesizaţi despre faptul că doi elevi ai şcolii gimnaziale numărul 5 din municipiul Constanţa au fost implicaţi într-un conflict.

"Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că un minor, de 14 ani, în urma unui conflict mai vechi, a fost agresat, fiind înţepat cu un obiect tăietor înţepător, în coapsa piciorului drept, de către un alt coleg de clasă, în vârstă de 14 ani, în timp ce se aflau în pauză, pe holul şcolii”, au spus reprezentanţii IPJ, precizând că el a fost înţepat cu un cuţit.

Băiatul a fost preluat de un echipaj SMURD şi dus la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa. Cadrele medicale i-au acordat îngrijiri de specialitate, stabilind că în urma rănii suferite viaţa nu i-a fost pusă în pericol şi nu a rămas internat.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.