Logo
Imprimă această pagină

Femeia împușcată de polițiști, în stare critică

Femeia împușcată de polițiști, în stare critică

Starea femeii din judeţul Mureş, împuşcată din greşeală în cap de un poliţist care urmărea un şofer fugar s-a îmbunătăţit, dar are nevoie de recuperare, a declarat, pentru MEDIAFAX, reprezentantul Spitalului Judeţean Mureş unde a fost transferată, luni, de la Cluj.

Femeia din Mureş împuşcată din greşeală de un poliţist în misiune, internată în prezent la Secţia Neurochirurgie a Spitalului Judeţean Târgu Mureş, este conştientă, dar încă nu vorbeşte şi nu poate merge, medicii spunând că mai are mult de recuperat.

”În această după-amiază (luni -n.r.) a ajuns la Spitalul Judeţean Târgu Mureş, a fost internată la secţia Neurochirurgie, este stabilă şi conştientă. A fost transferată la Târgu Mureş pentru că starea ei s-a îmbunătăţit, pentru că aparţine de acest judeţ şi pentru a fi mai aproape de familie”, a declarat pentru corespondentul MEDIAFAX, Mariana Moldovan-Negoiţă, purtătorul de cuvânt al spitalului din Târgu Mureş.

Ea a explicat că deşi starea pacientei s-a îmbunătăţit, deocamdată nu poate merge şi încă nu vorbeşte.

 

”Este stabilă, este conştientă, este mai bine dar deocamdată mai are de recuperat”, a spus reprezentantul spitalului din Târgu Mureş.

Femeia din Reghin a fost împuşcată în cap, vineri, în 8 februarie, în timp ce mergea pe stradă, în localitatea Aluniş, după ce poliţiştii au făcut uz de armă pentru a prinde un şofer pe care l-au urmărit din Reghin.

În acest dosar, polliţiştii fac cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor care au dus la producerea incidentului.

Poliţia Mureş a transmis că a fost folosit armamentul din dotare, întrucât autoturismul urmărit rula cu viteză foarte mare înspre poliţişti.

De asemenea, şoferul fugar a pus în pericol siguranţa celorlalţi participanţi la trafic.

După incident, femeia a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe Mureş şi apoi a fost transferată la Spitalul Clinic Judeţean Cluj – Clinica de Neurochirurgie, pentru acordarea de îngrijiri medicale. A fost operată a doua zi dimineaţa şi s-a reuşit extragerea glonţului, după care s-a decis menţinerea ei în comă indusă, intubată, ventilată. Ulterior, în urma rezultatelor analizelor, medicii au decis s-o trezească treptat, din coma indusă.

Articole înrudite

Copyright © PolitiaRutiera.ro. Toate drepturile rezervate.