Logo
Imprimă această pagină

Femeie atacată de urs în judeţul Hunedoara

Femeie atacată de urs în judeţul Hunedoara

O femeie de 50 de ani a fost atacată de urs, în timp ce se afla cu vitele pe o păşune în zona localităţii Ohaba Ponor din judeţul Hunedoara. Pentru salvarea acesteia au intervenit pompierii care au transportat-o pe rănită până la ambulanţa cu care a fost transportată la spital.


Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara, femeia se afla în apropierea unei păduri, când a fost atacată de urs.

”O femeie de 50 de ani, din Ohaba Ponor, a fost atacată de un urs când aceasta se afla pe o păşune cu vitele în apropierea unei păduri. Contactul cu ursul s-a soldat cu rănirea femeii, care a suferit plăgi deschise la piciorul şi mâna stângă”, au transmis reprezentanţii ISU Hunedoara.

Un echipaj de pompieri a intervenit pentru transportarea femeii până la ambulanţă

”Echipajul de pompieri, al Gărzii Baru, specializat în ajutorul medical a ajuns la femeia rănită după ce a parcurs mai mulţi kilometri cu un autoturism de teren şi pe jos, de la locul de unde ambulanta tip B2 nu a mai putut înainta. Femeia a primit ajutor medical, i s-au îngrijit rănile, sângerarea a fost oprită şi a fost purtată până la ambulanţă”, mai arată sursa citată.

Un echipaj cu medic al Serviciului de Ambulanţă a preluat rănita în stare stabilă şi a transportat-o la UPU Petroşani.

 

Articole înrudite

Copyright © PolitiaRutiera.ro. Toate drepturile rezervate.