Logo
Imprimă această pagină

Femeie decedată într-un accident la ieşirea din Sfântu Gheorghe; o fetiţă de 5 ani, la spital

Femeie decedată într-un accident la ieşirea din Sfântu Gheorghe; o fetiţă de 5 ani, la spital

O femeie în vârstă de 33 de ani a murit într-un accident rutier petrecut joi după-amiază pe DN12, la ieşirea din municipiul Sfântu Gheorghe spre Miercurea Ciuc, după ce a intrat cu maşina în coliziune cu un autocamion.

Potrivit Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP) Covasna, în maşină se afla şi o fetiţă în vârstă de cinci ani, care a fost rănită şi transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

"Din primele cercetări, un autoturism a executat o manevră de schimbare a direcţiei la stânga intrând într-o coliziune laterală puternică cu un autocamion ce circula în direcţia Miercurea Ciuc către Sfântu Gheorghe. În urma impactului conducătoarea autoturismului, o femeie de 33 de ani, a decedat. În autoturism se afla şi o minoră de 5 ani. Aceasta a fost rănită şi a fost transportată la o unitate medicală pentru îngrijiri. La acest moment nu se cunoaşte starea acesteia. Poliţiştii continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul", precizează reprezentanţii IJP Covasna.

Potrivit acestora, în zonă circulaţia rutieră se desfăşoară alternativ, pe un sens de mers.

La faţa locului au intervenit două autospeciale pentru descarcerare şi două ambulanţe, de la SMURD şi SAJ.

Articole înrudite

Copyright © PolitiaRutiera.ro. Toate drepturile rezervate.