Logo
Imprimă această pagină

Femeie rănită după ce nu a acordat prioritate unui tren

Femeie rănită după ce nu a acordat prioritate unui tren

O femeie care conducea un autoturism a fost rănită, marţi dimineaţa, într-un accident înregistrat în apropierea Gării de Mărfuri din oraşul Tulcea, după ce nu a acordat prioritate de trecere unui tren de persoane, a anunţat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ).

Femeia, în vârstă de 53 de ani, nu a respectat semnificaţia indicatorului montat la trecerea la nivel cu calea ferată şi nu a acordat prioritate de trecere unui tren de persoane, condus de un bărbat în vârstă de 31 de ani, din Constanţa.

"În urma accidentului, au rezultat avarierea autoturismului şi a trenului de persoane, precum şi rănirea conducătorului auto. În urma impactului, niciun călător aflat în tren nu a suferit vătămări. Ambii conducători au fost testaţi alcoolscop, rezultatele fiind negative", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ, Irina Manolache.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, iar cercetările continuă pentru lămurirea tuturor circumstanţelor producerii evenimentului.

Articole înrudite

Copyright © PolitiaRutiera.ro. Toate drepturile rezervate.