Femeie rănită în urma coliziunii autoturismului pe care îl conducea cu o autospecială de pompieri

Femeie rănită în urma coliziunii autoturismului pe care îl conducea cu o autospecială de pompieri

O femeie a ajuns, duminică, la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă "Sf. Pantelimon" Focşani după ce autoturismul pe care îl conducea a fost implicat într-un accident de circulaţie cu o autospecială de pompieri a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vrancea.

"O autospecială ISU a fost implicată, duminică seara, într-un accident de circulaţie cu un alt autoturism pe raza oraşului Odobeşti. În urma impactului, o femeie a avut nevoie de îngrijiri medicale şi a fost transportată la spital. Maşina de pompieri se întorcea din misiune şi avea semnalele luminoase de avertizare în funcţiune", a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al ISU Vrancea, Cristina Pârvu.

În urma impactului dintre cele două autovehicule, autoturismul a fost proiectat în gardul unei locuinţe.

"La ora 16,05, pe DN 2M pe raza localităţii Unirea - Odobeşti a avut loc o coliziune între un autoturism şi o autospecială ISU, ambele circulând în acelaşi sens către Focşani. Din impact, autoturismul a fost proiectat în gardul unei locuinţe. Conducătoarea auto a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili cauza producerii accidentului", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea, Paula Enache.

Potrivit ISU Vrancea, pompierii se întorceau de la Jariştea, unde au intervenit pentru scoaterea unei femei de 74 de ani, care a căzut, accidental, într-o fântână. Bătrâna a fost predată, fără semne vitale, echipajului de ambulanţă sosit la faţa locului.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.