Femeie târâtă pe stradă de tramvai, după ce a fost prinsă între uşi

Femeie târâtă pe stradă de tramvai, după ce a fost prinsă între uşi

O femeie de 55 de ani din Iaşi a fost rănită, joi, după ce a fost prinsă între uşile unui tramvai şi târâtă câţiva metri pe stradă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Victima a fost preluată de o ambulanţă şi a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalulului „Sfântul Spiridon” din Iaşi.

Purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Iaşi, Nicolai Pralea, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că, potrivit primelor informaţii, femeia de 55 de ani a fost târâtă de tramvai, în zona Piaţa Chirilă din cartierul Tărăraşi.

„La locul solicitării, pacienta de 55 de ani era conştientă, stabilă hemodinamic şi respirator, prezenta un traumatism cranio-cerebral cu plagă frontală stângă, observaţie fractură humerus stâng şi o contuzie genunchi drept. După acordarea asistenţei medicale de urgenţă la locul solicitării, pacienta a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe, pentru investigaţii de specialitate”, a spus purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Iaşi.

 

Poliţiştii fac cercetări la faţa locului pentru a stabili circumstanţele în care a avut loc evenimentul.

Martorii au declarat că femeia ar fi vrut să coboare din tramvai, iar geanta i-a fost prinsă între uşi, în momentul în care s-au închis. Aceasta ar fi fost târâtă câţiva metri, până când vatmanul ar fi reuşit să oprească tramvaiul.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.