Publicitate

Fetiţă de 11 ani a fugit de acasă şi a lăsat un bilet de adio

Fetiţă de 11 ani a fugit de acasă şi a lăsat un bilet de adio

Peste 100 de agenţi caută o fată în vârstă de 11 ani din Vaslui care a plecat de acasă noaptea, nu înainte de a lăsa un bilet de adio adresat mamei sale.

 

Reprezentanţii Prefecturii Vaslui au declarat că peste 100 de subofiţeri şi ofiţeri de la structurile Ministerului Administraţiei şi Internelor, coordonaţi de prefectul Eduard Andrei Popică, sunt în căutarea unei fete de 11 ani, din localitatea Bălteni, care a plecat de acasă fără a mai reveni.

Astfel, Cătălina Veronica Pricop a plecat de acasă, iar tatăl acesteia a alertat autorităţile.

"Dispariţia minorei a fost sesizată de tatăl acesteia, care a precizat că fetiţa a mers la culcare împreună cu cei doi fraţi ai săi la ora 20.30, dar, în jurul orei 00.30 a constatat lipsa ei. În locuinţă a fost găsit un bilet de rămas bun adresat de către minoră mamei sale", a declarat miercuri dimineaţă, corespondentului MEDIAFAX, Cristian Lapa, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Vaslui.

 

Potrivit acestuia, fata are o înălţime aproximativă de 1,60 m, o constituţie atletică, păr lung, blond, fără semne particulare. De asemenea, nu se cunosc obiectele de îmbrăcăminte de la momentul dispariţiei. În prezent, poliţiştii vasluieni o caută pe aceasta.

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.
Detalii Ok Refuz