Fetiță decedată în ACCIDENT de mașină

Fetiță decedată în ACCIDENT de mașină

Fetiţa în vârstă de patru ani rănită grav în accidentul rutier petrecut miercuri noapte în judeţul Iaşi a murit joi la Spitalul Sfânta Maria din municipiu, în timp ce un alt copil,în vârstă de şase ani, victimă în acelaşi accident, este în stare critică.


Fetiţa de patru ani a fost resuscitată la locul accidentului şi a fost transportată la Spitalul de Copii Sfânta Maria din Iaşi, însă a murit joi dimineaţă, pe fondul leziunilor grave suferite.

Un alt copil, de şase ani, victimă în acelaşi accident, se află în Secţia de Terapie-Intensivă din cadrul aceluiaşi spital. Starea lui este critică, pronosticul medicilor fiind unul rezervat.

O persoană şi-a pierdut viaţa, iar alte cinci, printre care şi cei doi copii, au fost rănite în urma unui accident rutier grav în care au fost implicate două maşini şi care s-a produs în noaptea de miercuri spre joi în judeţul Iaşi.

Accidentul a avut loc la ieşirea din localitatea Bălţaţi, unde două autoturisme, un Volkswagen şi un Ford, s-au izbit frontal.

În urma impactului, şi-a pierdut viaţa şoferul autoturismului Volkswagen. Cei doi copii răniţi au fost duşi cu ambulanţele la spitalul Sfânta Maria, iar trei adulţI au fost transportaţi la Spitalul Sfântul Spiridon.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.