Logo
Imprimă această pagină

Fetiță decedată în ACCIDENT de mașină

Fetiță decedată în ACCIDENT de mașină

Fetiţa în vârstă de patru ani rănită grav în accidentul rutier petrecut miercuri noapte în judeţul Iaşi a murit joi la Spitalul Sfânta Maria din municipiu, în timp ce un alt copil,în vârstă de şase ani, victimă în acelaşi accident, este în stare critică.


Fetiţa de patru ani a fost resuscitată la locul accidentului şi a fost transportată la Spitalul de Copii Sfânta Maria din Iaşi, însă a murit joi dimineaţă, pe fondul leziunilor grave suferite.

Un alt copil, de şase ani, victimă în acelaşi accident, se află în Secţia de Terapie-Intensivă din cadrul aceluiaşi spital. Starea lui este critică, pronosticul medicilor fiind unul rezervat.

O persoană şi-a pierdut viaţa, iar alte cinci, printre care şi cei doi copii, au fost rănite în urma unui accident rutier grav în care au fost implicate două maşini şi care s-a produs în noaptea de miercuri spre joi în judeţul Iaşi.

Accidentul a avut loc la ieşirea din localitatea Bălţaţi, unde două autoturisme, un Volkswagen şi un Ford, s-au izbit frontal.

În urma impactului, şi-a pierdut viaţa şoferul autoturismului Volkswagen. Cei doi copii răniţi au fost duşi cu ambulanţele la spitalul Sfânta Maria, iar trei adulţI au fost transportaţi la Spitalul Sfântul Spiridon.

Articole înrudite

Copyright © PolitiaRutiera.ro. Toate drepturile rezervate.