Fetiță lovită pe trecere de pietoni

Fetiță lovită pe trecere de pietoni

O fetiţă în vârstă de patru ani, din localitatea ieşeană Uda, a ajuns marţi la Spitalul "Sfânta Maria", din Iaşi, după ce a fost accidentată de o maşină de Poliţie aflată în misiune. Copilul a traversat strada prin loc nepermis, transmite corespondentul MEDIAFAX.

 

O fetiţă de patru ani, în stare gravă după ce a fost accidentată de o autospecială a Poliţiei
Accidentul rutier a avut în localitatea Uda, comuna Tătăruşi, unde fetiţa de patru ani a fost lovită de un echipaj de la Secţia VI Rurală Paşcani, care se deplasa la o solicitare.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Iaşi au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că autospeciala condusă de un poliţist în vârstă de 29 de ani se deplasa la un incident.

"O autospecială condusă de un tânăr de 29 de ani a accidentat o minoră de 4 ani, care, nefiind supravegheată, s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure. În urma incidentului, victima a fost transportată la spital. Şoferul nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice", a spus Adina Lupu, purtătorul de cuvânt al IPJ Iaşi.

Conform acesteia, în cauză a fost întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Fetiţa a fost dusă la Spitalul ”Sfânta Maria” din Iaşi, cu lovituri puternice la cap.

"Serviciul de Ambulanţă Judeţean Iaşi - Substaţia Paşcani a intervenit cu o ambulanţă cu echipaj de urgenţă, cu medic, la un accident rutier din localitatea Uda, a cărei victimă a fost o fetiţă de patru ani, care a fost lovită de o maşină. Aceasta prezenta un trumatism cranio-cerebral cu pierderea stării de cunoştinţă şi escoriaţii la nivel frontal dreapta. A fost transportată la Spitalul Municipal Paşcani, după care a fost transferată la Spitalul «Sfânta Maria»", a declarat Nicolai Pralea, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Iaşi.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.