Logo
Imprimă această pagină

Focuri de armă pentru oprirea unui bărbat care conducea o maşină în viteză

Focuri de armă pentru oprirea unui bărbat care conducea o maşină în viteză

Poliţiştii din Timişoara au tras zeci de focuri de armă pentru a opri un bărbat care conducea cu viteză prin oraş. După ce l-au oprit, au constatat că acesta fugea de echipaje pentru că nu avea permis.


Potrivit poliţiştilor, peste 20 de focuri de armă au fost trase pentru oprirea bărbatului. Acesta a condus cu viteză în tot oraşul, de la nord la sud.

Urmărirea a început pe bulevardul Simion Bărnuţiu, când un echipaj de la Poliţia Rutieră a observat maşina care circula cu viteză. Poliţiştii i-au făcut semn să oprească, însă şoferul şi-a continuat drumul, accelerând.

Poliţiştii au trecut la urmărirea lui. Bărbatul şi-a continuat drumul aproape de zona centrală a oraşului, apoi la ieşire din Timişoara, pe centura oraşului, după care a revenit în Timişoara, pe Calea Lugojului. Între timp, mai multe echipaje de poliţie au fost alertate şi au pornit în urmărirea maşinii suspecte.

Şoferul vitezoman şi-a continuat drumul pe mai multe străzi din oraş, ajungând pe Calea Şagului, în sudul Timişoarei. Acolo a lovit prima autospecială de Poliţie. Şi-a continuat drumul spre centrul oraşului unde era să lovească doi poliţişti.

Oamenii legii spun că bărbatul conducea chiar şi cu 150 de kilometri pe oră prin Timişoara, mergea în zig zag şi nu putea fi oprit.

Poliţiştii au tras aproximativ 20 de focuri de armă spre maşina suspectă, iar unul dintre gloanţe a spart luneta, în timp ce altul a spart roata din faţă dreapta. Chiar şi cu cauciucul spart, şoferul şi-a continuat drumul.

În cele din urmă, un echipaj de la Poliţia Rutieră a acroşat maşina bărbatului şi a reuşit, astfel, să o oprească. Suspectul are 32 de ani, este lucrător la o pizzerie şi nu avea permis de conducere. Acesta este motivul pentru care a fugit de Poliţie. El este reţinut acum pentru cercetări.

 

Articole înrudite

Copyright © PolitiaRutiera.ro. Toate drepturile rezervate.