Fost prefect, condamnat cu suspendare după ce a condus beat și a omorât un om

Fost prefect, condamnat cu suspendare după ce a condus beat și a omorât un om

Fostul prefect al Constanței Ioan Albu a fost condamnat, miercuri, de Judecătoria Medgidia, la trei ani de închisoare cu suspendare pentru ucidere din culpă și conducere sub influența băuturilor alcoolice. Decizia poate fi contestată la Curtea de Apel Constanța în termen de 10 zile.

Pe 16 februarie, fostul prefect al Constanței a fost implicat într-un accident mortal la Ciocârlia.

Conform acuzațiilor făcute de procurorii de pe lângă Judecătoria Medgidia, Ioan Albu a condus sub influența băuturilor alcoolice un Range Rover și a intrat pe contrasens, lovind din plin un alt autoturism. În urma impactului, un bărbat de 44 de ani a murit.

”La data de 16.02.2020, în jurul orelor 19.15 , inculpatul Albu Ioan, având o alcoolemie de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge, a condus pe drumurile publice din județul Constanţa un autoturism marca Range Rover, iar în timp ce circula dinspre localitatea Ciocîrlia de Sus către comuna Cobadin, la km. 231+600m, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune frontală cu autoturismul marca Peugeot, care circula regulamentar din sens opus şi care era condus de numitul T.A. În urma accidentului, a rezultat decesul numitului T.A.”, se arată în comunicatul transmis de Parchetul de pe lângă Judecătoria Medgidia.

Conform informațiilor transmise de IPJ Constanța în urma accidentului, Ioan Albu avea o alcoolemie de 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.