Fostul prorector al Academiei de Poliţie, judecat pentru instigare la şantaj,

Fostul prorector al Academiei de Poliţie, judecat pentru instigare la şantaj,

Judecătorii Curţii de Apel Bucureşti au hotărât, joi, ca Petrică Marcoci, fostul prorector al Academiei de Poliţie, să rămână sub control judiciar, pentru instigare la şantaj. Instanţa i-a permis lui Marcoci să reia activitatea didactică, în afara sediului Academiei din strada Aleea Privighetorilor.


Curtea de Apel Bucureşti a decis ca fostul prorector al Academiei de Poliţie, Petrică-Mihail Marcoci, să rămână sub control judiciar. Totodată, instanţa a hotărât ca acesta să îşi continue activitatea didactică, în afara perimetrului Academiei de Poliţie. Acesta îşi poate desfăşura activitatea în alte instituţii din cadrul Academiei, cu excepţia celor aflate pe strada Aleea Privighetorilor.

Minuta instanţei arată că se ,,desfiinţează în parte ordonanţa menţionată, în sensul modificării obligaţiei prevăzute de art. 215 alin. 2 lit. e C.pr.pen astfel: - Pe timpul cât se află sub control judiciar, inculpatul trebuie să nu exercite funcţia de prorector şi să nu îşi mai desfăşoare activitatea în cadrul Academiei de Poliţie Alexandru Ioan Cuza din Bucureşti, cu excepţia activităţilor didactice, în măsura în care pot fi desfăşurate în alte instituţii din cadrul Academiei de Poliţie Alexandru Ioan Cuza, decât cele care îşi au sediul în str. Aleea Privighetorilor 1-3, Sector Bucureşti în măsura în care nu presupun prezenţa inculpatului la adresa menţionată.

Menţine celelalte dispoziţii ale ordonanţei Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie– Direcţia Naţională Anticorupţie - Secţia de combatere a infracţiunilor asimilate infracţiunilor de corupţie, emisă la data de 17.07.2019 prin care s-a dispus prelungirea măsurii preventive a controlului judiciar în ceea ce îl priveşte pe inculpat”.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.