FOTO. A atacat cu o bâtă patru oameni şi a lovit cu maşina un poliţist

FOTO. A atacat cu o bâtă patru oameni şi a lovit cu maşina un poliţist

Reprezentanţii Poliţiei Timiş au anunţat că individul din Făget şi-a atacat victimele cu o bâtă, şi nu cu un cuţit, aşa cum fusese anunţat iniţial. În total, bărbatul, a bătut cinci persoane, dintre care una a fost omorâtă în parc, iar a şasea victimă a fost lovită cu maşina.


UPDATE ora 13.50 Poliţia Timiş, despre criminalul din Făget: A folosit o bâtă, nu un cuţit, în timpul atacului

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Timiş, în total, Ionel Boldea a rănit, miercuri dimineaţa, şase persoane, un bărbat fiind omorât.

Individul de 33 de ani a mers în parcul din oraşul Făget, unde, din senin, a atacat un bărbat şi o femeie, soţ şi soţie, care făceau jogging. I-a lovit cu pumnii şi cu picioarele, dar şi cu o bâtă. Ca urmare a loviturilor primite, bărbatul a murit, iar femeia a suferit răni grave, aceasta fiind în comă.

 

Apoi, potrivit poliţiştilor timişeni, bărbatul s-a a plecat cu bicicleta cu care venise în parc, pe care nu a furat-o, aşa cum fusese informaţia iniţială, către localitatea Temereşti. Pe drum, tânărul a întâlnit un tractor, în care se aflau două persoane, respectiv o femeie şi un bărbat, care mergeau la câmp. Individul i-a bătut şi pe aceştia, apoi, bărbatul s-a întâlnit cu o femeie aflată în cârje, pe care, de asemenea, a lovit-o.

La un moment dat, bărbatul a ajuns în curtea unui localnic din Temereşti, de unde a furat o maşină. În momentul în care a dorit să iasă din curte cu autoturismul, individul a lovit cu maşina un alt bărbat.

Niculina-Claudia Julea, medic primar în cadrul Unităţii de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Timişoara, a declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX, că trei dintre victimele bărbatului, toate bătute cu o bâtă, au ajuns în unitatea medicală.

Printre acestea se numără şi soţia bărbatului ucis în parcul din Făget, care a fost transportată la Timişoara cu elicopterul SMURD, fiind în comă.

"Au fost aduse la Timişoara trei victime, trei persoane de sex feminin, vârstnice toate trei. Una este în stare gravă, în comă, intubată. Cea de-a doua este tot în stare gravă, nu este intubată, este conştientă, cooperantă, cu traumatism cranio-cervical şi de torace superior. Cea de-a treia pacientă are un traumatism cranian mai uşor. Toate trei pacientele au fost agresate cu o bâtă, nu sunt înjunghiate. Una dintre ele, cea cu traumatism cranio-cervical, după ce a fost lovită cu bâta, agresorul i-a înfipt-o în gât", a afirmat medicul Niculina-Claudia Julea.

Deocamdată, nu se ştie care sunt cauzele care au determinat comportamentul bărbatului, nefiind exclusă posibilitatea ca acesta să fi consumat alcool sau droguri.

La ora transmiterii acestei ştiri, criminalul este căutat de zeci de poliţişti din judeţul Timiş.

Soţii atacaţi în parcul din Timiş făceau jogging în momentul în care au fost atacaţi

Cei doi soţi atacaţi în parcul din localitatea Făget făceau jogging, miercuri dimineaţa, când au fost atacaţi cu un cuţit de individul recidivist, căutat de poliţiştii din Timiş. Autorul a fugit cu o bicicletă, apoi a furat o maşină, atacând alte două persoane, apoi a lovit un poliţist.

Cei doi soţi din Făget făceau jogging, în parc, în momentul în care au fost atacaţi cu un cuţit. Bărbatul a murit pe loc, iar soţia sa este în comă şi va fi dusă cu un elicopter la Spitalul din Timişoara.

După atacul din parc, autorul a furat o bicicletă, cu care a mers spre satul Temereşti, iar pe drum a furat o maşină. Pentru a reuşi, a atacat alte două persoane.

În încercarea de a scăpa de poliţiştii care îl urmăreau şi care au tras focuri de armă spre maşină, individul a lovit, cu maşina furată, o altă persoană, despre care, surse judiciare afirmă că ar fi poliţist.

Surse judiciare au declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, că individul care a atacat cinci persoane se numeşte Ionel Boldea şi este din localitatea timişeană Bichigi. Poliţiştii au reuşit să găsească maşina pe care bărbatul a furat-o, autoturismul fiind abandonat la intersecţia drumului dintre Temereşti şi Birchiş.

Bărbatul, care nu a fost prins până la ora transmiterii acestei ştiri, este recidivist, spun oamenii legii.

Ora 11.20 Potrivit reprezentanţilor Serviciului de Ambulanţă Timiş, în total, individul de 33 de ani a atacat patru persoane, miercuri dimineaţa. Este vorba de cei doi soţi din parcul din Făget, unde bărbatul a fost declarat mort, iar femeia se afla în stare gravă, plus alte două persoane din localitatea Temereşti, de unde a furat o maşină după incidentul din Făget.

Cu maşina furată, a lovit o altă persoană, aceasta fiind a cincea victimă a individului care încă nu a fost prins.

Mihai Grecu, şeful Unităţii de Primiri Urgente a Spitalului Judeţean Timişoara, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că femeia atacată în parcul din Făget va fi transportata la unitatea medicală cu elicopterul SMURD, fiind în comă.

Totodată, şi o a treia victima a individului va fi dusă la Timişoara cu o ambulanţă, iar celelalte două victime au fost transportate la Spitalul din Făget pentru îngrijiri medicale.

Poliţiştii nu au reuşit încă să îl prindă pe indivind, acesta fiind căutat.

Conform unor surse judiciare, individul care a atacat cinci persoane se numeşte Ionel Boldea şi este din localitatea timişeană Bichigi. Poliţiştii au reuşit să găsească maşina pe care bărbatul a furat-o, autoturismul fiind abandonat la intersecţia drumului dintre Temereşti şi Birchis.

Prima crimă din parc

Un tânăr de 33 de ani a ucis, miercuri dimineaţa, un bărbat în oraşul Făget, iar pe soţia acestuia a rănit-o grav. Acesta a fugit şi a rănit un alt bărbat într-un sat din apropiere, fiind căutat de poliţiştii din Timiş la ora transmiterii acestei ştiri.

Potrivit unor surse judiciare, incidentul a avut loc, miercuri dimineaţa, în parcul din oraşul Făget, judeţul Timiş.

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.