Logo
Imprimă această pagină

FOTO. Cercetat de poliţişti după ce şi-a agresat soţia, iar apoi a dat foc casei

FOTO. Cercetat de poliţişti după ce şi-a agresat soţia, iar apoi a dat foc casei

Un bărbat în vârstă de 51 de ani din judeţul Botoşani este cercetat de poliţişti după ce şi-a agresat soţia şi fiica, iar apoi a dat foc casei. Nici o persoană nu a fost rănită în urma incendiului.


Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Botoşani, în noaptea de 2 spre 3 mai, un bărbat de 51 de ani din comuna Lunca, pe fondul consumului de alcool şi al geloziei, şi-a agresat soţia de 43 de ani. Femeia şi fiica ei, în vârstă de 13 ani, au plecat de acasă şi au mers la o vecină. După plecarea lor, bărbatul a provocat intenţionat un incediu în casa în care stătea.

Conform reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Botoşani, incendiul a fost anunţat cu puţin timp înainte de ora 5.00. La faţa locului s-au deplasat două echipaje de la Botoşani şi Flamânzi, precum şi pompierii voluntari din comună, un echipaj SMURD si unul de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă. Primii care au ajuns la faţa locului au fost pompierii voluntari, iar aceştia au constatat că locuinta ardea în totalitate. Proprietarul a refuzat să părăsească locuinţa şi a fost evacuat cu forţa de către membrii SVSU Lunca şi poliţiştii din comună.

Poliţiştii spun că bărbatul a fost condus la secţia de psihiatrie, pe numele lui fiind întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de violenţă în familie şi distrugere.

În urma incendiului, nu s-au înregistrat victime, doar pagube materiale, au precizat reprezentanţii IPJ Botoşani.

Articole înrudite

Copyright © PolitiaRutiera.ro. Toate drepturile rezervate.