FOTO. Patru persoane au fost rănite după ce două maşini s-au ciocnit

FOTO. Patru persoane au fost rănite după ce două maşini s-au ciocnit

Patru persoane au fost rănite, sâmbătă seara, în judeţul Olt, în urma unui accident rutier în care au fost implicate două autoturisme care s-au ciocnit.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt, pompierii din cadrul SMURD Balş şi SMURD Osica şi două echipaje de la Serviciul de Ambulanţă Olt au intervenit la intersecţia Drumului Naţional 65 cu Drumul Judeţean 644, în apropierea oraşului Balş, la un accident rutier.

În eveniment au fost implicate două autoturisme, în care se aflau şase persoane.

Echipajele SMURD au preluat două persoane, soţ şi soţie, aflate într-una dintre maşini. Astfel, bărbatul, în vârstă de 54 de ani, din municipiul Slatina, a suferit un traumatism toracic, iar femeia, în vârstă de 51 de ani, a fost diagnosticată cu traumatism toracic şi traumatism la mâna dreaptă. Pacienţii au fost transportaţi la UPU Slatina.

Ambulanţele Serviciului Judeţean au preluat doi bărbaţi, unul în vârstă de 26 de ani şi unul în vârstă de 34 de ani, ambii din oraşul Corabia, care aveau traumatisme toracice şi i-au transportat la unitatea medicală din Balş.

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.