Logo
Imprimă această pagină

FOTO! Poliţia are nevoie de ajutorul tău. Îl recunoşti pe bărbatul care INCENDIAZĂ maşini?

FOTO! Poliţia are nevoie de ajutorul tău. Îl recunoşti pe bărbatul care INCENDIAZĂ maşini?

Poliţia a făcut publice, joi, imagini de pe camerele de supraveghere cu bărbatul suspectat că sâmbătă trecută ar fi incendiat opt maşini în Sectorul 1 al Capitalei. Poliţiştii spun că au vizionat în ultimele zile înregistrări video de pe aproape 200 de camere de supraveghere şi au audiat mai mulţi martori şi fac apel la cetăţeni să apeleze numărul de urgenţă 112 sau să contacteze orice secţie de poliţie din Bucureşti în cazul în care au informaţii cu privire la bărbat.

"Până la acest moment, investigaţiile noastre ne-au dus către un bărbat care apare pe mai multe înregistrări. (...) Avem frânturi de imagini luate din înregistrări de pe aproape 200 de camere de supraveghere cu un bărbat despre care credem că este autorul incendierilor. A durat câteva zile vizionarea tuturor imaginilor pentru că am considerat că este necesar să publicăm cele mai bune imagini care să ne ducă la identificarea autorului. Facem apel la toţi cetăţenii care ne pot sprijini cu identificarea autorului după vizionarea acestor imagini. Punem la dispoziţia cetăţenilor atât numărul de urgenţă 112, numerele de telefon de la orice secţie de poliţie şi avem rugămintea ca, în cazul în care un cetăţean are cunoştinţă de acest bărbat, să sune la Secţia 4 Poliţie la numărul 021.222.41.58, un număr alocat pentru acest caz”, a declarat şeful Poliţiei Sector 1 Ionuţ Dana.

 

El a precizat că, pe lângă vizionarea imaginilor, poliţiştii au făcut şi fac în continuare investigaţii în tot Sectorul 1 şi au audiat mai mulţi martori care l-au văzut pe bărbat sau au intrat în contact cu el înainte şi după incendierea maşinilor.

 

În noaptea de 31 martie spre 1 aprilie, pompierii din Bucureşti au intervenit, în mai puţin de o oră, pentru stingerea a trei incendii la autoturisme, opt maşini fiind distruse sau avariate după ce flăcările s-au extins.

Primul incendiu a fost anuntat la 112 în jurul orei 23.00, în strada Gala Galaction, unde au fost găsite trei autoturisme care ardeau cu flacară, iar cel de-al patrulea era doar afectat de căldura degajată.

În scurt timp, a fost anunţat un incendiu similar în strada Petru Rareş, unde a fost identificat un autoturism distrus în proporţie semnificativă, iar cel de-al doilea era afectat în partea frontală.

Cel de-al treilea incendiu s-a produs în strada Nicolae Ionescu, la două autoturisme care ardeau cu flacară, pe o suprafaţă de peste 80% din caroserie.

Anchetatorii spun că cele trei incendii ar fi fost provocate.

Articole înrudite

Copyright © PolitiaRutiera.ro. Toate drepturile rezervate.