Grav accident. Copii implicați

Grav accident. Copii implicați

Cinci persoane, printre care şi trei copii cu vârste cuprinse între doi ani şi nouă ani, au ajuns la spital, sâmbătă, în urma unui accident rutier petrecut în judeţul Olt în care au fost implicate două maşini.


Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt, pompierii au fost solicitaţi să intervină sâmbătă, la un accident rutier petrecut pe drumul de ocolire al municipiului Caracal, la faţa locului deplasându-se SMURD Caracal şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Olt.

În accident au fost implicate două autoturisme, in care se aflau şase persoane, dintre care trei minori.

Astfel, un bărbat în vârstă de 34 de ani, care a suferit un traumatism la un picior, o fetiţă în vârstă de patru ani cu atac de panică şi o altă fată, în vârstă de nouă ani, cu traumatism la piciorul stăng, plagă la pometele stăng, toţi din comuna Bucovăţ, judeţul Dolj, au fost asistaţi medical şi transportaţi de echipajul SMURD Caracal la CPU Caracal.

Mama copiilor, care a fost diagnosticată cu traumatism la maxilarul inferior şi un copil în vârstă de doi ani cu atac de panică, tot din comuna doljeană Bucovăţ, au fost preluaţi de echipajul SAJ şi transportaţi la CPU Caracal.

Totodată, un bărbat în vârstă 50 ani, şoferul din celălalt autoturism, nu a avut nevoie de îngrijiri medicale, el nefiind rănit.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.