Grav accident cu șapte victime

Grav accident cu șapte victime

Un accident soldat cu şapte victime a avut loc, marţi, pe raza localităţii Drânceni din judeţul Vaslui, după ciocnirea violentă dintre două autoturisme înmatriculate în Republica Moldova şi Ucraina, informează Inspectoratul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui.

Potrivit reprezentantţilor ISU Vaslui, la nivel judeţean a fost activat Planul roşu de intervenţie, la faţa locului deplasându-se şapte autospeciale de la ISU, printre care o autospecială de descarcerare, o autospecială de transport victime multiple, o ambulanţă SMURD de terapie intensivă mobilă, trei ambulanţe SMURD cu echipaj de prim-ajutor, precum şi o ambulanţă de la Serviciul Judeţeană de Ambulanţă.

Una dintre victime a rămas încarcerată şi inconştientă, aceasta fiind preluată de un elicopter SMURD şi transportată la o clinică din Iaşi. O altă victimă, rănită grav, a fost preluată o ambulanţa SMURD de terapie intensivă mobilă şi transportată la spitalul din Huşi. Celelalte cinci victime, care sunt conştiente, au primit îngrijiri la faţa locului şi apoi transportate, de asemenea, la spitalul din Huşi.

"Victimele sunt cetăţeni basarabeni şi ucraineni", a afirmat Stanciu

Accidentul s-a produs la opt kilometri de Vama Albiţa şi la un kilometru de graniţa cu judeţul Iaşi.

Potrivit sursei citate, accidentul rutier s-a petrecut la opt kilometri de Vama Albiţa şi la un kilometru de graniţa cu judeţul Iaşi, iar la nivel judeţean a fost activat

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.