Grav accident cu un autocar în Hunedoara

Grav accident cu un autocar în Hunedoara

Două persoane au fost rănite miercuri dimineaţa într-un accident care a avut loc pe DN 7, pe raza comunei Veţel, din judeţul Hunedoara, după ce un autoturism, care staţiona în coloană, a fost lovit din spate de un autocar, condus de un şofer din Ucraina, şi apoi a fost proiectat sub partea din spate a unui camion trailer.

"Conducătorul autocarului, un şofer din Ucraina, conducea autovehiculul pe DN 7 în direcţia Deva - Arad. Nu a păstrat o distanţă suficientă în mers, iar pe raza comunei Veţel a tamponat din spate un autoturism condus de un şofer de 27 de ani, din judeţul Dâmboviţa, care se afla oprit în coloană. Autoturismul a fost proiectat în semiremorca unui autocamion, condus de un bărbat de de 56 de ani, care se afla în faţa autoturismului", a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara, Bogdan Niţu.

În urma tamponării în lanţ, şoferul şi un pasager din autoturism au fost răniţi, fiind transportaţi cu ambulanţele la Unitatea de Primire Urgenţe din Deva.

În autocar se aflau 18 pasageri, între care trei cetăţeni români şi 15 ucraineni, însă niciunul nu a fost rănit.

Detaşamentul de pompieri Deva şi Serviciul Judeţean de Ambulanţă au intervenit la locul accidentului cu două ambulanţe şi două autospeciale complexe de intervenţie pentru acordarea primului ajutor victimelor. De asemenea, s-au luat măsurile necesare pentru prevenirea unui incendiu, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Hunedoara, Anemona Doda.

Traficul rutier a fost blocat pe timpul intervenţiei echipajelor de poliţie şi de prim-ajutor.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.