Grav accident cu un mort

Grav accident cu un mort

UPDATE ORA 10.38 Unul dintre răniţii în accidentul de pe DN 1, de la Apoldu de Sus, un bărbat în vârstă de 58 de ani, a decedat luni dimineaţa, iar celălalt, un tânăr de 22 de ani are multiple răni, fiind transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu, a anunţat purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă, Crinu Vasile Scridon.

"Şoferul uneia dintre maşini, în vârstă de 58 ani, având multiple traumatisme grave şi leziuni incompatibile cu viaţa, a decedat, din păcate. A doua victimă, în vârstă de 22 ani, prezintă o fractură membrul superior drept şi excoriaţii. El este transportat de echipajul SAJ Sibiu la UPU Sibiu. A treia persoană implicată în accident (al doilea şofer) refuză transportul la spital, el neavând nevoie de îngrijiri medicale", a precizat Crinu Vasile Scridon.

Două persoane au fost rănite, luni dimineaţa, într-un accident rutier care s-a produs pe DN 1, la Apoldu de Sus, după ce un şofer a pătruns pe contrasens şi a intrat în altă maşină, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sibiu, Luciana Lazăr.

"Din primele cercetări se pare că şoferul unui auto care se deplasa spre Sibiu a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, posibil pe fondul vitezei neadaptate la condiţiile meteo-rutiere, şi a pătruns pe contrasens, unde a intrat in coliziune cu un auto condus de un bărbat în vârstă de 49 de ani din Sălişte. Şoferul care a pătruns pe contrasens este grav rănit, iar un pasager în vârstă de 22 de ani din maşina condusă regulamentar este rănit uşor. Poliţiştii rutieri sunt la faţa locului", a declarat Luciana Lazăr.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.