Hoți din mașini, prinși de polițiști

Hoți din mașini, prinși de polițiști

Trei bărbaţi sunt cercetaţi sub control judiciar de poliţiştii din Capitală, ei fiind suspectaţi că au comis, în perioada martie-aprilie, şase furturi din autoturisme. Doi dintre ei au fost prinşi în flagrant miercuri, când au înţepat roata unei maşini, iar în timp ce proprietarul încerca să o schimbe, i-au furat o borsetă.


Poliţia Capitalei arată că, în urma unor date şi probe obţinute în perioada martie-aprilie de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale - Poliţia Sectorului 3, împreună cu poliţişti din cadrul Secţiei 11, a rezultat presupunerea rezonabilă că trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 33 şi 47 de ani, se ocupă cu furturi din autoturisme.

Astfel, s-a procedat la supravegherea acestora, iar miercuri, în jurul orei 12.00, unul dintre bărbaţi ar fi înţepat roata unui autoturism parcat pe o stradă din Sectorul 3, timp în care cel de-al doilea asigura zona. Proprietarul autovehiculului a revenit şi a constatat că are pană, iar în timp ce înlocuia roata, unul dintre bărbaţi a deschis portiera şi i-ar fi sustras o borsetă, după care şi-a continuat deplasarea, alături de celălalt bănuit.

Atunci, poliţiştii au pornit în urmărirea lor, la scurt timp fiind imobilizaţi şi duşi pentru audieri la sediul subunităţii.

În sarcina acestora a fost reţinută săvârşirea faptei menţionate, precum şi comiterea altor cinci furturi, în perioada 18 martie - 19 aprilie, prin acelaşi mod de operare, cei doi fiind sprijiniţi în activitatea infracţională de către încă un bărbat.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii a şase infracţiuni de furt, cei trei fiind puşi sub control judiciar.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.