Înarmat cu un tractor a jefuit o bancă

Înarmat cu un tractor a jefuit o bancă

Un bărbat de 21 de ani, din comuna Iancu Jianu, judeţul Olt, care a furat o maşină şi un tractor din Italia, pe care apoi le-a folosit pentru a sparge zidul unei bănci, de unde a sustras 120.000 de euro şi un bancomat, a fost prins de poliţiştii olteni.

Potrivit unui comunicat transmis de Poliţia Olt, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale - Compartimentul Urmăriri, cu sprijinul celor din cadrul Postului de Poliţie Iancu Jianu şi al luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale au descins la locuinţa tânărului de 21 de ani, care era urmărit internaţional de autorităţile judiciare italiene pentru comitere infracţiunii de furt calificat, prejudiciul cauzat fiind de 120.000 de euro.

„La data de 27 aprilie 2018, în complicitate cu mai multe persoane, ar fi pătruns într-un depozit din Italia, de unde ar fi sustras un tractor şi un autovehicul. Folosind aceste vehicule, bărbatul şi ceilalţi complici ar fi spart zidul unei bănci de unde ar fi sustras un bancomat şi suma de 120.000 de euro”, arată Poliţia Olt în comunicatul citat.

Bărbatul a fost prezentat în faţă procurilor din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de apel Craiova şi a fost dispusă reţinerea acestuia pe o perioadă de 24 ore, urmând să fie predat autorităţilor italiene.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.