Închiderea circulaţiei pe autostrada A 1, între Şoimuş şi Simeria, amânată

Închiderea circulaţiei pe autostrada A 1, între Şoimuş şi Simeria, amânată

Închiderea circulaţiei pe autostrada A 1, între Şoimuş şi Simeria, pentru realizarea racordului cu lotul IV al autostrăzii Lugoj – Deva, a fost amânată o lună de zile pentru că nu au fost finalizate procedurile.


Potrivit unui comunicat de presă transmis, marţi, de Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri (DRDP) Timişoara, iniţial s-a anunţat închiderea circulaţiei rutiere pe acest segment de autostradă, pentru data de 10 septembrie a.c.

”Având în vedere faptul că nu au fost finalizate toate procedurile necesare realizării racordului între Şoimuş şi Simeria şi pentru a nu ţine închis inutil un sector de autostradă, conducerea CNAIR a convenit cu Antreprenorul ca instituirea măsurii de închidere efectivă a circulaţiei să fie luată în momentul în care vor începe lucrările de realizare a conexiunii între sectorul de autostradă Deva – Orăştie (aflat sub trafic) cu lotul 4 al autostrăzii Lugoj – Deva (în execuţie)”, anunţă DRDP.

Constructorul a confirmat că poate desfăşura sub trafic anumite lucrări premergătoare şi că nu este necesar să se închidă circulaţia prematur, deşi exista o aprobare în acest sens cu data de 10.09.2018.

”Având în vedere situaţia, s-a luat decizia ca măsura închiderii efective a circulaţiei să fie amânată până pe data de 8 octombrie, moment în care vor începe lucrările propriu-zise pentru racordarea celor două sectoare de drum. Antreprenorul a dat asigurari că va lua toate măsurile pentru a eficientiza intervenţia necesară realizării racordului şi estimează că va finaliza lucrările în data de 15 noiembrie 2018”, se mai arată în comunicat.

Circulaţia rutieră va fi închisă pe o lungime de aproximativ 13 kilometri pe tronsonul cuprins între nodul rutier Şoimuş şi nodul rutier Simeria, traficul urmând să se desfăşoare deviat pe DN 7, pe segmentul Simeria-Deva.

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.