INCREDIBIL. Copil împușcat de tatăl său la vânătoare de vulpe

INCREDIBIL. Copil împușcat de tatăl său la vânătoare de vulpe

Un tânăr de 19 ani din localitatea gălăţeană Brăhăşeşti a fost împuşcat accidental, luni dimineaţă, de către tatăl său, în momentul în care încercau să vâneze o vulpe în spatele casei lor. Tânărul a fost preluat de un elicopter SMURD şi dus la Spitalul Judeţean Galaţi.


Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Galaţi, comisar Gabriela Costin, incidentul a avut loc, luni dimineaţă, în localitatea Brăhăşeşti arată news.ro.

Tânărul de 19 ani şi tatăl său se aflau în spatele casei şi ar fi încercat să vâneze o vulpe, când tânărul a fost împuşcat în mod accidental de către tatăl său.

El a fost împuşcat în zona abdomenului cu o armă de vânătoare, cu alice, de calibru 16 mm, fiind preluat de un elicopter SMURD şi transportat la Spitalul Judeţean din Galaţi.

La momentul la care a fost preluat de echipajul medical, el era conştient.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Galaţi, tatăl tânărului împuşcat, un bărbat de 48 de ani, are permis de port armă şi calitatea de vânător.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, iar poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.