Publicitate

Înjunghiat în inimă de iubitul fostei soţii

Înjunghiat în inimă de iubitul fostei soţii

Un bărbat de 30 de ani a ajuns, duminică după-amiază, în stare gravă, la Spitalul de Urgenţă Bistriţa-Năsăud, după ce a fost înjunghiat cu un cuţit, în zona inimii, de iubitul fostei soţii. Cei doi bărbaţi s-au certat după ce bărbatul de 30 de ani a aflat că iubitul fostei soţii îi bate copilul.

 

Bărbatul de 30 de ani, tatăl unui copil de 9 ani, a ajuns în stare gravă la Spitalul de Urgenţă Bistriţa-Năsăud, după ce a fost înjunghiat, în Bistriţa, în zona inimii de iubitul fostei sale soţii.

Între cei doi a izbucnit un conflict după ce tatăl natural al copilului l-a adus pe acesta acasă, la locuinţa mamei sale, şi a încercat să discute cu iubitul femeii, despre ceea ce copilul îi mărturisise că îl bate.

Concubinul, un bărbat de 29 de ani, a pus mâna pe un cuţit şi l-a înjunghiat pe tatăl copilului. Bărbatul a reuşit cu greu să fugă din curtea casei agresorului.

“Între doi bărbaţi, unul de 29 de ani şi unul de 30 de ani din Bistriţa, a survenit un conflict, în urma căruia unul dintre bărbaţi a fost înjunghiat cu un cuţit în zona inimii. Celălalt bărbat a suferit câteva escoriaţii. Bărbatul înjunghiat a fost transportat la Spitalul de Urgenţă Bistriţa-Năsăud, la faţa locului echipajele de poliţie identificând un alt bărbat în vârstă de 29 de ani. La ora la această oră se efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc agresiunea” a declarat pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de poliţie Bistriţa-Năsăud, Diana Pintea.

 

Bărbatul înjunghiat a fost transportat de urgenţă la spitalul din Bistriţa-Năsăud, iar agresorul, încătuşat, a ajuns la sediul Inspectoratului de Poliţie Bistriţa-Năsăud pentru audieri.

 

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.
Detalii Ok Refuz