Publicitate

Jaf ca în filme: Tineri deghizaţi în femei au tâlhărit un bărbat folosind electroşocuri

Jaf ca în filme: Tineri deghizaţi în femei au tâlhărit un bărbat folosind electroşocuri

Trei tineri deghizaţi în femei au tâlhărit un bărbat în vârstă de 43 de ani, din Arad, în parcarea unui centru comercial din oraş, folosind electroşocuri. Aceştia au fost reţinuţi, acuzaţi de tâlhărie calificată şi vor fi duşi, marţi, în faţa judecătorilor, cu propunere de arestare preventivă.

Poliţiştii din Arad au fost sesizaţi de personalul de pază al unui centru comercial de pe Calea Aurel Vlaicu, din oraş, că pe camerele de supraveghere a fost surpinsă o tâlhărie comisă în timpul nopţii de duminică spre luni.

„Un bărbat identificat ulterior, în vârstă de 43 de ani, din Arad, a fost deposedat prin lovire şi utilizarea unui aparat de electroşocuri de un portmoneu care conţinea suma de 150 de lei şi documente personale. Autorii faptei, la momentul identificării victimei, au fost descrişi ca fiind trei persoane de sex feminin”, arată anchetatorii.


În urma investigaţiilor efectuate de poliţişti, s-a stabilit că autorii tâlhăriei sunt trei tineri, cu vârste între 19-22 de ani, din Arad, care, deghizaţi în femei, purtând ciorapi plasă, peruci şi machiaj, sub pretextul neachitării de către victimă a unor servicii, au bătut-o şi deposedat-o de bunurile pe care le avea asupra sa.

 

Cei trei tineri au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi vor fi prezentaţi, marţi, magistraţilor Judecătoriei Arad cu propunere de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Trafic.ro - clasamente si statistici pentru site-urile romanesti
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.
Detalii Ok Refuz