Logo
Imprimă această pagină

Jaf la o casă de pariuri

Jaf la o casă de pariuri

Un bărbat a pătruns, marţi seara, într-o agenţie de pariuri sportive, din municipiul Târgu-Jiu, judeţul Gorj, de unde, sub ameninţarea angajaţilor cu bătaia,a furat banii din casierie, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Gorj, Corina Scurtu, bărbatul a intrat, marţi seara, în incinta agenţiei de pariuri şi, după ce a ameninţat angajaţii, a cerut toţi banii pe care îi aveau din încasări.

"Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Târgu-Jiu au fost sesizaţi cu privire la faptul că, la o casă de pariuri de pe strada Unirii, din localitate, ar fi avut loc o tâlhărie. Din primele cercetări efectuate de poliţişti la fata locului, s-a stabilit faptul că, o persoană de sex masculin, prin ameninţarea personalului de serviciu cu acte de violenţă, ar fi reuşit să sustragă din societate o anumită sumă de bani. În momentul de faţă, poliţiştii efectuează cercetarea la fata locului, urmând a fi întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie, cercetările continuând pentru identificarea autorului şi tragerea acestuia la răspundere penală", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Corina Scurtu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Potrivit Poliţiei, salariaţii agenţiei nu au fost răniţi. Aceasta este a patra tâlhărie din ultimele zile, după cele produse în weekend la Piteşti şi Logreşti (Gorj) şi cea de la o bijuterie de la Zalău, de marţi seara.

 

Articole înrudite

Copyright © PolitiaRutiera.ro. Toate drepturile rezervate.