Jandarmeria cumpără 1.000 de pistoale după uciderea unui polițist

Jandarmeria cumpără 1.000 de pistoale după uciderea unui polițist

Jandarmeria Română a lansat o licitaţie pentru cumpărarea a maximum 1.600 de pistoale cal. 9x19 mm SA/DA, în vederea dotării personalului din structurile de acţiuni speciale şi antiteroriste. Valoarea totală estimată este de peste patru milioane de lei.

Imaginea articolului Jandarmeria cumpără peste o mie de pistoale calibru 9x19 mm pentru acţiuni speciale şi antiteroriste
Jandarmeria cumpără 1.600 de pistoale calibru 9x19 mm pentru acţiuni speciale şi antiteroriste
Jandarmeria a lansat o licitaţie pentru încheierea unui acord-cadru de furnizare produse militare, respectiv a maximum 1.600 de pistoale calibru 9x19 mm SA/DA”.

”La nivelul Jandarmeriei Române există o dotare diferită în ceea ce priveşte pistolul pentru efectivele de acţiuni speciale şi antiteroriste. Armamentul aflat în dotare este, în mare parte, uzat moral şi fizic, putând pune în pericol utilizatorul cât şi terţele persoane. Prin încheierea acordului cadru de furnizare produse militare „Pistol cal. 9x19 mm SA/DA” se doreşte îmbunătăţirea suportului logistic al misiunilor şi creşterea din punct de vedere al calităţii mijloacelor tehnice, a capacităţii de reacţie şi intervenţie a structurilor de jandarmi. Tipul procedurii va fi licitaţie restrânsă (accelerată)”, se arată în anunţul Jandarmeriei.

Valoarea totală estimată este de 4.033.600 lei, iar data de deschidere a ofertelor este 14 iunie 2019.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.