Lovită de autoturism și, posibil, tranșată

Lovită de autoturism și, posibil, tranșată

Este anchetă la Dolj, după ce oamenii din cartierul craiovean Mofleni au sunat, marţi, la Poliţie şi au spus că pe copertina unei case a fost descoperit piciorul victimei unui accident mortal produs duminică.


Purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Mihaela Gîrd, a declarat că locatarii casei au fost cei care au făcut descoperirea macabră.

„În cursul acestei zile poliţiştii au fost sesizaţi de către locatarii unui imobil, aflat la 40 de metri de locul accidentului, cu privire la faptul că, pe o copertină, la o înălţime de circa doi metri, au observat o parte dintr-un membru inferior uman. Poliţiştii au stabilit faptul că acesta aparţine victimei din accidentul mortal produs la data de 15 iulie”, a afirmat Mihaela Gîrd.

Rămăşiţa umană va fi predată familiei pentru înhumare.

 

„A fost efectuată o nouă cercetare la faţa locului, în cadrul dosarului penal pentru ucidere din culpă, întocmit la data de 15 iulie, iar fragmentul de membru inferior a fost ridicat, urmând a fi predat familiei spre înhumare”, a mai spus reprezentantul IPJ Dolj.

O femeie în vârstă de 71 de ani, din Moţăţei, a murit, duminică seara, după ce a fost lovită de un autoturism, în localitatea Mofleni, ea traversând printr-un loc nepermis şi fără să se asigure. Şoferul maşinii a fost la un pas sa fie linşat de rudele femeii, ajungând la spital înjunghiat.

Mihaela Gîrd a declarat că victima a traversat strada fără să se asigure şi prin loc nepermis.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.