Maşină a Poştei Române, jefuită de o persoană cu faţa acoperită

Maşină a Poştei Române, jefuită de o persoană cu faţa acoperită

O maşină a Poştei Române a fost jefuită, luni dimineaţa, la Balş, în judeţul Olt, după ce o persoană deocamdată neidentificată, cu faţa acoperită, a furat o geantă cu bani, iar poliţiştii fac cercetări pentru prinderea autorului. Unul dintre angajaţii Poştei a fost agresat în momentul jafului, fiind dus la spital pentru îngrjiri medicale.


Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Olt, poliţiştii au fost sesizaţi, luni dimineaţa, prin 112, despre faptul că o persoană necunoscută, cu faţa acoperită, ar fi sustras, prin violenţă, o geantă cu o sumă de bani dintr-o maşină, din oraşul Balş, după care ar fi fugit.

Maşina respectivă aparţine Poştei Române şi era parcată în faţa unui oficiu poştal. Unul dintre angajaţii Poştei a fost agresat de autorul jafului, el fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Deocamdată, oamenii legii nu cunosc suma care a fost sustrasă.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Balş, împreună cu cei din cadrul Serviciului de Investiţii Criminale, s-au deplasat de îndată la faţa locului şi fac cercetări în vederea stabilirii situaţiei de fapt şi identificării celui care a săvârşit fapta.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.