Logo
Imprimă această pagină

Mașină condusă de șofer fără permis, răsturnată

Mașină condusă de șofer fără permis, răsturnată

Un tânăr în vârstă de 22 de ani este cercetat penal pentru conducerea unui autovehicul fără permis de conducere şi vătămare corporală din culpă după ce s-a răsturnat cu maşina pe DN 5, Giurgiu-Bucureşti, şi atât el cât şi alţi doi tineri, pasageri în autoturism, au fost răniţi.

"Un tânăr de 22 de ani din comuna Călugăreni, judeţul Giurgiu, în timp ce conducea un autoturism pe DN 5, Giurgiu-Bucureşti, în afara localităţii Călugăreni, într-o curbă la stânga, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile. În urma evenimentului a rezultat rănirea conducătorului şi a altor doi tineri, pasageri în autoturism. Cele trei victime au fost transportate la o unitate spitalicească din municipiul Bucureşti pentru acordarea de îngriji medicale", a declarat miercuri purtătorul de cuvânt al IPJ Giurgiu, Emanuela Sârbu.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În urma verificărilor a fost stabilit faptul că tânărul nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul fără permis de conducere şi vătămare corporală din culpă.

Articole înrudite

Copyright © PolitiaRutiera.ro. Toate drepturile rezervate.