Logo
Imprimă această pagină

Mașină cu doi copii a plonjat în râu

Mașină cu doi copii a plonjat în râu

O familie cu doi copii din judeţul Alba a fost implicată, miercuri dimineaţa, într-un accident rutier produs pe raza localităţii bistriţene Romuli, pe DN 17C, în urma căruia maşina în care se aflau a căzut în râul Sălăuţa. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, Diana Pintea, la volanul autovehiculului se afla un bărbat de 57 ani din judeţul Alba, care se îndrepta spre Sighetu Marmaţiei (judeţul Maramureş). La un moment dat, la intrarea în localitatea Romuli, şoferul a pierdut controlul asupra volanului, iar maşina a părăsit partea carosabilă şi a ajuns în râul Sălăuţa. 

Având în vedere că în maşină se aflau doi adulţi şi doi copii, la locul accidentului s-au deplasat echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD şi un echipaj al Ambulanţei. 

Echipajele medicale au constatat că, în afară de o escoriaţie la mâna dreaptă în cazul femeii, nici şoferul, nici cei doi copii nu au necesitat îngrijiri medicale şi au refuzat transportul la spital. 

Şoferul, care a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, se va alege cu o sancţiune contravenţională. 

Articole înrudite

Copyright © PolitiaRutiera.ro. Toate drepturile rezervate.