Mașina de lux a unui cântăreț de manele lovită de o șoferiță neatentă

Mașina de lux a unui cântăreț de manele lovită de o șoferiță neatentă

Ghinionul nu ține seama de celebritate, faimă sau bani. De data aceasta, a venit rândul lui Tzancă Uraganul să fie lovit de ghinion ca de uragan. Marți noapte, automobilul de lux al manelistului a fost lovit de o șoferită neatentă.

Femeia a pierdut controlul volanului și a lovit nu mai puțin de cinci mașini, printre care și un bolid de lux al cântărețului. Tzancă a sosit la fața locului, a scos telefonul mobil din buzunar și a început să filmeze mașinile accidentate și pe șoferiță, scrie Cancan.

 

Și aici, ghinion. Tzancă a fost criticat de fani după ce a filmat-o pe femeie.

După ce a filmat scena de la fața locului, Tzancă Uraganul a filmat-o și pe șoferiță. Artistul a întrebat-o dacă se simte bine.

„Uitați ce face neatenția din om. Această femeie a lovit 5 mașini la rând. Inclusiv mașina mea a fost lovită. Dintr-o lovitură a lovit cinci mașini. Ești bine? Bine că ești bine. Dă-le, Doamne iartă-mă de mașini. Poate nu e nici vina ei, fraților. Fata nu știe nimic. Mi-e milă de ea, vă zic sincer. Nici ea n-a vrut să se întâmple asta, dar asta înseamnă neatenția la volan”, a spus Tzancă Uraganul.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.