Mașină înfiptă la etajul doi al unei case

Mașină înfiptă la etajul doi al unei case

O maşină „înfiptă” la etajul doi al unei case din oraşul Teiuş, judeţul Alba, atrage privirile trecătorilor. Nu este vorba despre un accident, ci despre un proiect de decorare a locuinţei, pentru care proprietarul a primit autorizaţie.


Peretele inedit, realizat de proprietarul casei din Teiuş, judeţul Alba, atrage, din weekend, privirile tuturor trecătorilor, iar imaginile cu maşina care pare intrată pe jumătate în zid au fost postate şi pe Facebook.

Potrivit vecinilor, proprietarul casei a făcut singur toată treaba. Maşina este tăiată pe jumătate şi ancorată pe peretele casei cu ajutorul unor şuruburi, pe un cadru metalic. Lucrările au fost terminate sâmbătă după-amiază, când bărbatul a adus în curte o macara cu ajutorul căreia a ridicat maşina la etajul doi.

Primarul oraşului Teiuş, Mirel Hălălai, a declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, că, pentru a-şi pune în practică ideea, proprietarul casei a făcut toate demersurile legale necesare, în urmă cu peste un an, şi a primit autorizaţie de construcţie pentru „Amplasare o jumătate de maşină în scop banner 3D pe peretele către curte”.

„Obţinerea aprobării pentru o astfel de lucrare nu este simplă şi durează destul de mult. Această iniţiativă se întinde peste un an. Perseverenţa este un lucru bun şi până la urmă a avut succes, a reuşit să-şi pună în practică ideea”, a declarat primarul Teiuşului.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.