Publicitate

Mașina unui interlop, incendiată

Mașina unui interlop, incendiată

Un autoturism aparţinând unui arădean cunoscut în lumea interlopă a fost incendiat, în cursul nopţii de joi spre vineri, proprietarul depunând o plângere, iar poliţiştii spun că este al doilea caz în această săptămână, şi un apropiat al acestuia păţind acelaşi lucru.

Autoturismul era parcat pe o stradă din cartierul arădean Confecţii, iar în jurul orei 02,00 o persoană a sunat la 112 anunţând că vehiculul este cuprins de flăcări.

"Detaşamentul de Pompieri Arad a intervenit pentru stingerea unui incendiu ce se manifesta la un autoturism. În momentul sosirii echipajului de intervenţie, focul se manifesta la partea din faţă şi din spate a maşinii. Datorită faptului că incendiul a fost văzut rapid, fără a se dezvolta la toată maşina, a fost stins în aproximativ cinci minute. A ars partea din faţă a maşinii şi cea din spate. A fost deteriorat şi un alt autoturism parcat lângă el. Cauza probabilă a incendiului este folosirea cu intenţie a surselor de aprindere în vederea producerii incendiului", a declarat, vineri, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Arad, George Pleşca.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Arad, Claudia Iuga, a precizat că a fost depusă o plângere din partea proprietarului autoturismului.

Conform unor surse din rândul poliţiştilor, proprietarul este o persoană cunoscută ca având activităţi de natură infracţională, iar în noaptea de luni spre marţi şi unui amic al acestuia i-a fost incendiată maşina, fiind depusă plângere şi în acel caz.

"Există un cerc de persoane bănuite", a adăugat Claudia Iuga.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.