Publicitate

Măşti chirurgicale de protecţie provenite din China, găsite în urma unor percheziţii în Vâlcea

Măşti chirurgicale de protecţie provenite din China, găsite în urma unor percheziţii în Vâlcea

Măşti chirurgicale de protecţie provenite din China au fost găsite de poliţişti şi procurori vâlceni în urma unor percheziţii la domiciliile a două persoane, acestea fiind suspectate că obţineau venituri din comercializarea fără drept a acestor echipamente.


Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea, poliţiştii fac cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni de evaziune fiscală, constând în aceea că două persoane din municipiul Drăgăşani obţin venituri din comercializarea, fără drept, de echipamente individuale de protecţie împotriva virsului SARS – Cov2, provenind din spaţiul extracomunitar.

Pe datade 6 aprilie, au fost făcute două percheziţii domiciliare pe raza judeţului Vâlcea, fiind identificate mai multe măşti chirurgicale de protecţie individuală, de provenienţă China, în valoare de aproximativ 17.000 lei.

În cauză, procurorii şi lucrătorii de poliţie judiciară au beneficiat de sprijin de specialitate din partea lucrătorilor de poliţie din cadrul Direcţiei Operaţiuni Speciale.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Trafic.ro - clasamente si statistici pentru site-urile romanesti
Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.