Publicitate

Messi, grav accident

Messi, grav accident

Matias Messi, fratele mai mare al atacantului Lionel Messi (FC Barcelona), continuă să fie internat şi să se afle în custodia poliţiei, până la lămurirea condiţiilor în care s-a produs incidentul al cărui protagonist a fost pe 30 noiembrie, a anunţat familia lui Messi, luni, prin intermediul unui comunicat dat publicităţii, citat de agenţia spaniolă EFE.

"Matias nu se află în cele mai bune condiţii de sănătate pentru a răspunde întrebărilor autorităţilor în ancheta ce ar putea elucida cauzele accidentului suferit, leziunile sale fiind grave", se arată în comunicat.

La rândul său, Ignacio Carbone, unul dintre avocaţii familiei Messi, a negat pentru postul de radio El Mundo că arma descoperită în barca sa i-ar aparţine lui Matias.

"Respingem acest lucru. Poliţia trebuie să demonstreze. Este material de cercetare. Matias a fost găsit la 5,30 dimineaţa, iar familia a primit informaţia despre găsirea armei la ora şase după-amiaza", a mai spus el.

Matias Messi, fratele mai mare al fotbalistului Lionel Messi, ar urma să fie operat după un accident naval şi riscă să fie arestat pentru deţinere de armă.

Un procuror din Rosario, José Luis Caterina, a solicitat detenţie pentru bărbatul în vârstă de 35 de ani, deja condamnat la muncă în folosul comunităţii pentru deţinere de arme.

Imagini cu ambarcaţiunea murdară de sânge au fost difuzate la posturile argentiniene de televiziune. Conform jurnalului din Rosario, Matias pilota ambarcaţiunea când s-a lovit de un banc de nisip. El ar fi suferit fracturi la nivelul feţei.

Poliţia, sosită la faţa locului, a inspectat ambarcaţiunea şi a descoperit o armă de foc, care va fi supusă expertizei.

Matias Messi a mai fost protagonistul unui eveniment în luna august, când a suferit un accident de circulaţie, fiind rănit uşor când Audi-ul său a lovit un camion.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.
Detalii Ok Refuz