Microbuz şcolar, condus de un şofer băut

Microbuz şcolar, condus de un şofer băut

Un bărbat din judeţul Brăila care conducea un microbuz şcolar, în drum spre un sat de unde urma să preia copii, s-a urcat băut la volan. Şoferul a fost prins de poliţiştii brăileni în timpul unui control pe o şosea din judeţ şi a rămas fără permisul de conducere.

Potrivit poliţiştilor, în momentul în care a fost pus să sufle în fiolă, şoferul nu transporta pasageri. Totuşi, el se îndrepta către satul Plaşoiu, de unde urma să ia mai mulţi copii pentru a-i transporta la şcoală.

Bărbatul a fost verificat cu etilotestul şi astfel poliţiştii au constatat că a consumat alcool. Şoferul a rămas fără pemisul de conducere şi a fost amendat.

„Poliţiştii din Făurei au oprit pe raza comunei Vişani un microbuz şcolar condus de un bărbat de 51 de ani. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest şi a rezultat o îmbibaţie alcoolică de 0,26 mg/l în aerul expirat. Şoferul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare 1.305 lei şi a rămas fără permis de conducere pentru 90 de zile”, a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila, Laura Belciugan.

Poliţiştii care l-au tras pe dreapta s-au asigurat că şoferul nu îşi va continua cursa.

Copiii au fost preluaţi de un alt microbuz şcolar.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.