Nebunie. O ambulanță a lovit o conductă și spitalul e în beznă

Nebunie. O ambulanță a lovit o conductă și spitalul e în beznă

Spitalul Orăşenesc Urlaţi din judeţul Prahova a rămas fără căldură, marţi seară, după ce o ambulanţă a acroşat conducta de gaze care alimenta centralele termice ale pavilioanelor cu bolnavi. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, Raluca Vasiloae, în urmă cu aproximativ o oră o ambulanţă a Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SAJ) Prahova a lovit conducta de gaz metan care alimenta centralele termice ale pavilioanelor cu bolnavi de la Spitalul Urlaţi, alimentarea cu gaz fiind oprită de la branşamentul central. 

În urma incidentului, nu a fost pericol de explozie şi nici nu s-a impus evacuarea celor 22 de bolnavi, între care trei copii, internaţi la Interne, Chirurgie şi Pediatrie. 

Purtătorul de cuvânt al SAJ Prahova, George Duţă, a precizat că incidentul s-a petrecut în timp ce şoferul ambulanţei efectua manevre de întoarcere în curtea spitalului. 

Operatorul de gaze a fost chemat la faţa locului pentru a remedia defecţiunea, iar încălzirea este asigurată momentan cu aparate de aer condiţionat. 

Alimentarea cu gaze va fi reluată în scurt timp, a precizat Vasiloae.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.