Nepoata unui lider PSD ucisă cu un cuțit

Nepoata unui lider PSD ucisă cu un cuțit

Monica Buliga, femeia de 43 de ani, din Braşov, care a fost ucisă de soţ cu mai multe lovituri de cuţit, era nepoata fostului deputat PSD de Neamţ, Ioan Munteanu. Aceasta a fost găsită decedată, marţi, alături de

cei doi copii.

 

 

Contactat telefonic, fostul deputat Ioan Munteanu, din judeţul Neamţ, a refuzat să facă declaraţii în acest caz. Potrivit unor surse, fostul lider al grupului social-democrat din Camera Deputaţilor este verişorul tatălui femeii de 43 de ani, din Braşov, care a fost înjunghiată de soţ, alături de cei doi copii, un băiat de 13 ani şi o fată de 18 ani.

 

Trupurile celor trei vor fi duse joi în comuna Tupilaţi, din judeţul Neamţ, pentru a fi înmormântate în localitatea natală.

Medicii legişti din Braşov au efectuat autopsia. Daniel Dancă, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul pentru Minori şi Familie Braşov, a declarat, pentru MEDIAFAX, că cei doi copii şi mama lor au avut parte de o moarte violentă.

”S-a stabilit că moartea a fost violenţă în cazul tuturor persoanelor. S-a datorat hemoragiei interne masive, consecutivă unui traumatism toracic, cu plăgi înjunghiate, penetrante în cavitatea toracică, cu organele atinse, plâmân şi care s-a putut produce prin loviri repetate cu corp tăietor înţepător, respectiv cuţit. El a spus că şi-a omorât prima dată soţia şi după aceea copiii”, a spus procurorul.

Monica Buliga a fost găsită decedată, marţi, alături de cei doi copii, un băiat de 13 ani şi o fată de 18 ani, după ce soţul acesteia s-a prezentat la Poliţie şi a anunţat că şi-a ucis familia şi a trimis-o ”către o lume mai bună”.

Florin Buliga a fost reţinut pentru 24 de ore şi va fi prezentat, miercuri, în faţa judecătorilor de la Tribunalul pentru Minori Braşov, cu propunere de arestare preventivă.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.