Logo
Imprimă această pagină

Nouă persoane au fost ajutate de pompieri, după ce au rămas în mai multe maşini înzăpezite

Nouă persoane au fost ajutate de pompieri, după ce au rămas în mai multe maşini înzăpezite

Nouă persoane au fost ajutate de pompieri, după ce au rămas în mai multe maşini înzăpezite pe un drum din judeţul Botoşani. Acestea au fost duse fie acasă, fie la rude, fie transportate până în apropierea unui drum, fiind preluate de o altă maşină,


Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Botoşani, pompierii militari împreună cu un buldoexcavator de la Primăria Unteni au intervenit duminică seara, pe DJ 294, între DN 29 şi Gulioaia pentru evacuarea a nouă persoane din patru autoturisme rămase înzăpezite.
Două dintre persoane au fost transportate acasă, la Unteni, iar alte patru persoane au fost preluate de către un autoturism care îi aştepta la DN 29. Două persoane au fost preluate de un tractor şi transportate acasa, iar o femeie este dusă la Botoşani, unde va înnopta la rude.
“În total au fost şase autoturisme înzăpezite pe acest tronson de drum. Două au fost deszăpezite şi şi-au urmat drumul spre casă. Intervenţia a fost îngreunată de stratul mare de zăpadă de pe şosea şi vântul puternic care viscoleşte zapada si formează suluri pe partea carosabilă”, au precizat reprezentanţii ISU Botoşani.

Articole înrudite

Copyright © PolitiaRutiera.ro. Toate drepturile rezervate.