Nu avea permis dar a accidentat intenționat un bărbat

Nu avea permis dar a accidentat intenționat un bărbat

Un tânăr în vârstă de 24 de ani, din Botoşani, este căutat de poliţişti de trei zile după ce a lovit grav cu maşina un bărbat cu care se certase, apoi a fugit de la locul accidentului şi a ascuns maşina în curtea părinţilor, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Poliţiştii botoşăneni caută de trei zile un tânăr de 24 de ani care, sâmbătă seara, după un conflict cu un bărbat de 40 de ani, l-a accidentat cu maşina, a fugit de la locul accidentului şi a ascuns autoturismul în curtea părinţilor.

Scandalul între cei doi a izbucnit sâmbătă, într-un bar din localitatea Cătămărăşti Deal. După ce a părăsit localul, tânărul s-a urcat la volanul maşinii sale, deşi nu avea permis de conducere şi l-a accidentat grav pe bărbatul de 40 de ani cu care se certase, acesta fiind transportat la spitalul din Botoşani.

De aici, din cauza stării grave, victima fost transferată la o clinică din Iaşi, în comă.

„Bărbatul care a provocat accidentul a fost identificat şi este căutat de poliţişti. Acesta a provocat un accident, sâmbătă, după care a părăsit locul faptei şi a abandonat maşina într-o curte. Poliţiştii iau in calcul şi varianta în care accidentul a fost provocat intenţionat”, a declarat, marţi, pentru corespondentul MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Botoşani, Maria Carp.

În acest caz, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, conducere fără permis şi părăsirea locului accidentului.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.