O femeie a decedat după ce a lovit un microbuz

O femeie a decedat după ce a lovit un microbuz

O femeie a decedat, luni, după ce autoturismul pe care îl conducea a fost lovit de un microbuz pe DN 17, pe raza localităţii Molid, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava, Alin Găleată.

Potrivit acestuia, în urma accidentului, femeia, în vârstă de 60 de ani, care se afla la volanul autoturismului, a rămas încarcerată după ce microbuzul de marfă, cu remorcă, a intrat în coliziune cu autoturismul în zona portierei şoferului.

La faţa locului a fost solicitată intervenţia unui modul de descarcerare, format dintr-o autospecială de descarcerare şi o ambulanţă SMURD, în ajutorul căreia a venit şi un echipaj de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Suceava.

La sosirea echipajelor de salvare, femeia încarcerată se afla în stare de inconştienţă, iar în urma manevrelor de resuscitare s-a constatat decesul acesteia.

În interiorul microbuzului se afla doar şoferul, care nu a suferit leziuni grave.

Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili împrejurările şi cauzele accidentului, fiind deschis un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.