Logo
Imprimă această pagină

O femeie a murit după ce a traversat prin loc nepermis și a fost lovită de o mașină

O femeie a murit după ce a traversat prin loc nepermis și a fost lovită de o mașină

Accident mortal în Capitală. Grăbindu-se să prindă autobuzul, o femeie de 49 de ani a traversat în fugă printr-un loc nepermis şi a fost lovită în plin de o maşină.

Şoferul, un tânăr de 25 de ani nici măcar nu a apucat să frâneze. Chemaţi de urgenţă la faţa locului, medicii nu au mai putut face nimic pentru a o salva pe femeie.

Accidentul a avut loc în cartierul Berceni din Capitală. Prietenii şoferului povestesc că o altă maşină i-ar fi tăiat calea iar când acesta a evitat şi a ajuns pe linia de tramvai, femeia i-a sărit în faţă.

„Doamna era pe mijloc și a încercat să traverseze, nu a văzut nici mașina, oricum nu se vedea nici doamna aici, șoferul nu cred că avea cum s-o vadă”, a spus un martor.

„Este vorba de un pieton care a traversat șoseaua Olteniței, din stânga catre dreapta direcției de mers a conducătorului auto dinspre BIG către ȘERBAN VODĂ . În zonă nu există trecere de pietoni”, a precizat Liviu Cânea, inspector principal Brigada Rutieră Bucureşti.

Impactul a fost atât de puternic încât victima a fost proiectată câţiva metri.

Şoferul nu consumase alcool, însă a fost transportat la sediul IML pentru recoltarea probelor biologice. Şi asta pentru că în urma primelor cercetări făcute de poliţişti la faţa locului nu s-au găsit urme de frânare. Pe numele şoferului s-a deschis un dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă.

Articole înrudite

Copyright © PolitiaRutiera.ro. Toate drepturile rezervate.