O mamă și fiica sa răniți pe trecerea de pietoni

O mamă și fiica sa răniți pe trecerea de pietoni

O femeie şi fiica sa de aproape un an au fost grav rănite, miercuri, în timp ce traversau strada pe o trecere de pietoni din localitatea Ucea de Sus. Copilul a fost resuscitat şi a fost preluat de un elicopter SMURRD, iar femeia de 32 de ani este inconştientă.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Braşov, o femeie de 32 ani, care o ţinea în braţe pe fiica sa minoră de aproape un an, s-a angajat în traversarea DJ 104P, în localitatea Ucea de Sus, pe trecerea pentru pietoni, arată news.ro.

”Femeia a trecut prin spatele unui microbuz de transport persoane ce oprise pentru debarcarea pasagerilor când a fost surprinsă şi accidentată de un autoturism care circula din direcţia Ucea - Victoria, condus de o femeie de 47 ani”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Braţov.
Atât femeia, cât şi fetiţa au fost grav rănite.

Potrivit reprezentanţilor ISU Braşov, copila a fost resuscitată şi a fost preluată de un elicopter SMURD, iar femeia este inconştientă. Ea a fost preluată de un echipaj de terapie intensivă şi va fi transportată la spital în Braşov.

Poliţiştii au intocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Login pentru a posta comentarii.
înapoi la antet

Categorii

Site-uri recomandate

GRUPURI FACEBOOK

Unelte

Despre noi

Social

×

Abonează-te la newsletter!

Fii primul care primește pe email știrile cele mai fierbinți despre activitatea Politiei Rutiere!

Va puteti dezabona oricand de la newsletter.

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, acceptati modul in care folosim aceste informatii.